Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нетаняху: Никой няма да ни спре във войната

Нетаняху: Никой няма да ни спре във войната

Израелският министър-председател увери, че военните операции вече са направили възможно „елиминирането на повечето военни подразделения на Хамас“ на палестинската територия, ръководени от ислямисткото движение

Израелският премиер Бенямин Нетаняху предупреди, че "никой" няма да спре страната му във войната, започната в ивицата Газа като отмъщение за кървавата атака, извършена от “Хамас” на 7 октомври, предаде Франс прес.„Никой няма да ни спре, нито Хага, нито Оста на злото, нито някой друг“, заяви Нетаняху на пресконференция в Тел Авив, визирайки по-специално заведеното от Южна Африка дело в Международния съд по обвинение, че Израел извършва геноцид в ивицата Газа.

Израелският министър-председател увери, че военните операции вече са направили възможно „елиминирането на повечето военни подразделения на Хамас“ на палестинската територия, ръководени от ислямисткото движение. Освен това по въпроса за палестинците, разселени от боевете – около 1,9 милиона души от общо 2,4 милиона жители на Газа според ООН - Бенямин Нетаняху посочи, че "има международен закон и той гласи едно просто нещо: вие се разселвате население и не го връщате обратно, докато опасността съществува. А опасността пподължава да съществува."Войната беше предизвикана на 7 октомври от атаки на “Хамас”, които доведоха до смъртта на около 1140 души, предимно цивилни, на израелска земя, според преброяване на АФП, базирано на израелски данни.

Започнала като отмъщение от Израел, войната в Газа оттогава е отнела 23 843 души, повечето жени и непълнолетни, според последния доклад на министерството на здравеопазването на “Хамас”.

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега