Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нина Николина с концерт-спектакъл „Любовни песни“ на 14 март в Бургас

Нина Николина с концерт-спектакъл „Любовни песни“ на 14 март в Бургас

Събитието не е подходящо за лица под 18 години!

Концерт-спектакълът „Любовни песни“ е поредното предизвикателство на Нина Николина и етноджаз формацията ѝ за българската и световна сцена. Прецизно и с вкус, музикантите са подбрали любовния репертоар, а народната песен най-добре и поетично описва любовта – омайната, щастливата, споделената или пък изпепеляващата, неосъществената, трагичната. С „намигване“, чар и завиден артистизъм, Нина Николина разказва еротични фолклорни текстове, от закачливите, „пиперливи“ любовни народни песни. 

В програмата, музикантите са включили и 2 любовни песни от Балканите – Албания и Босна, които Нина Николина изпълнява с оригиналните им текстове на албански и босненски.Спектакълът „Любовни песни“ следва тенденцията на програмата “Jazz & Traditions“- песни, интерпретирани в актуални музикални жанрове с джазово, фънки, R&B, електронно денс звучене.И както на всички концерти на Нина Николина, очаквайте много импровизации от групата и с участието на публиката. 

Концерт-спектакълът ще се проведе на 14 март от 20 часа в клуб Модерен театър. Билети можете да закупите от касата на НХК, мрежата на Ивентим и на място 1 час преди началото на събитието. Необходимо е да резервирате своите места на тел. 0894/898-098. Събитието не е подходящо за лица под 18 години!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега