Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Звездна актьорска вечер през август в Бургас

Звездна актьорска вечер през август в Бургас

Участие ще вземат едни от най-актуалните и обичани български артисти - Аня Пенчева, Мария Сапунджиева, Иво Аръков, Кирил Ефремов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Албена Михова, Евгени Будинов и специалната гост - звезда неповтормият Мариус Куркински, който в първите дни след обявяване на събитието бе "гост-загадка" на самия афиш.

Културна организация „ Арт ателие” и Поруцентска къща „Ажур Пико” представят„EXCLUSIVE ACTORS NIGHT” - това е истинската звездна актьорска вечер в Бургас!Участие ще вземат едни от най-актуалните и обичани български артисти - Аня Пенчева, Мария Сапунджиева, Иво Аръков, Кирил Ефремов, Руслан Мъйнов, Ненчо Илчев, Албена Михова, Евгени Будинов и специалната гост - звезда неповтормият Мариус Куркински, който в първите дни след обявяване на събитието бе "гост-загадка" на самия афиш.

В звездната актьорска вечер ще има и много танци, балет, модерно озвучаване и осветление и още гост-звезди, които лека полека ще се разбират в следващите дни. Не пропускайте да си подарите една прекрасна лятна емоция под звездите в Летен театър - Бургас!

Ще бъде една незабравима вечер с прекрасни артисти и изпълнители, ще има много смях и забава. Събитието ще бъде на 11 август от 20.30ч. в летен театър Бургас. Билети се продават на касата на „Часовника”. За повече информация и резервация тел.0894/898-098-Маруся Русева /организатор Арт ателие/.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега