Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изложбата с живи пеперуди отваря врати в Бургас на 4 юли

Изложбата с живи пеперуди отваря врати в Бургас на 4 юли

Изложбата ще е отворена за посетители всеки ден от 09:00 до 19:00 часа.

Любимата на всички деца – изложба на живи тропически пеперуди, а тази година с допълнение от колекция от големи български и чуждестранни кристали, отваря врати на 4 юли.

Яйца, гъсеници, какавиди, пеперуди – пълната метаморфоза на красивите насекоми може да бъде видяна от всички посетители на изложбата на живи тропически пеперуди в Експоцентър „Флора“. Наситено, пъстро и живо преживяване, което усмихна стотици бургазлии и гости на града през последните няколко години.Кръглата зала отново ще събере най-пъстрите живи платна, рисувани от природата, в периода от 4.07 до 31.08.2022г.

Приятна изненада тази година ще носят и подредените специално за събитието големи български и чуждестранни кристали. Колекцията от планински кристали, манганокалцит, кварц и др., която може да бъде разгледана по време на изложбата, е на Александър Янев. Акцент сред експонатите е огромен аметист от Южна Америка, който ще бъде показан за първи път в Бургас.

Изложбата ще е отворена за посетители всеки ден от 09:00 до 19:00 часа. Входът за пенсионери и учащи е 2 лева, а за възрастни - 5 лв. За групови посещения е предвиден семеен билет на цена 8 лева, а деца под 7 г. и хора с увреждания ще разглеждат изложбата безплатно
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега