Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нискотарифна авиокомпания с три нови маршрута от Бургас

Нискотарифна авиокомпания с три нови маршрута от Бургас

Полетите ще бъдат изпълнявани през цялото лято на 2022 г., 2 пъти седмично.

Wizz Air стартира три нови маршрута от Бургас. Полските перли Краков и Жешов, и красивият унгарски град Дебрецен са трите нови дестинации, които WIZZ добавя от днес, 25 март, към мрежата си. 

Полетите ще бъдат изпълнявани през цялото лято на 2022 г., 2 пъти седмично, предоставяйки на клиентите удобна възможност кратка уикенд ваканция или по-дълга почивка. Местата по тях са вече в продажба на цени започващи от 28.99 лв. Всички полети на превозвача се извършват при засилени хигиенни мерки.

Краков е един от най-красивите градове в Полша. Забележителностите му, сред които дворецът „Вавел“ и базиликата „Дева Мария“, се определят като такива без аналог в Полша, като неслучайно са част от списъка на ЮНЕСКО за световното културно наследство. Освен с величествените си площади, сгради и дворци, Краков ще ви накара да го обикнете и с интересните си истории. Според една от легендите, създател на града е митичният владетел Крак, който основал Краков върху хълма Вавел, над пещера, в която живеел дракон.

Жешов е най-големият град в югоизточна Полша с население от малко над 200 000 души. Той има една от най-красивите старинни площади, на който е разположено Кметството. Градът впечатлява и със своята оживена атмосфера, красивата архитектура и един изключително любопитен Паметник на революционните дела.

Дебрецен е вторият по големина град на Унгария. Той е известен като интeлeĸтyaлният цeнтъp нa cтpaнaтa, ĸaтo нaчaлoтo нa тaзи peпyтaция e пocтaвeнo c ocнoвaвaнeтo нa Kaлвиниcтĸия ĸoлeж пpeз 1538 г. – днec, извecтeн ĸaтo Дeбpeцeнcĸи yнивepcитeт. Този интригуващ град е чудесна дестинация за уикенд пътуване, тъй като в него него ще откриете всичко: архитектура, музеи, галерии, воден парк със СПА, зоологическа градина и колоритна унгарска кухня.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега