Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

НЛО над София, тръгнало в посока към морето?

НЛО над София, тръгнало в посока към морето?

В небето над столицата бяха заснети неидентифицирани светещи тела. Забелязали са ги над кв. Бояна, съобщи БНТ, на която зрител е предоставил любопитните кадри.

В небето над столицата бяха заснети неидентифицирани светещи тела. Забелязали са ги над кв. Бояна, съобщи БНТ, на която зрител е предоставил любопитните кадри. Асен Йовов е категоричен, че това не е монтаж и ще даде заснетото за изследване в лаборатория, за да разбере и самият той какво е видял с очите си. Йовов разказва, че НЛО-но се появило към 22:30 ч. снощи.

Странните обекти снимал с камера. "Всичките обекти идваха от горе, от към Витоша, и отиваха в посока към морето. Нямаше звук, само светлина беше. Големи кръгли дискове бяха, обаче много ярко червени като огън. Такова нещо не съм виждал", разказа зрителят. Йовов не знае какво е видял и заснел.

Днес е световен ден на НЛО.  Изборът на датата не е случаен. През 1947 г. на този ден е станал т.нар. розуелски инцидент: край американския гр. Розуел се разбива летателен апарат. Мнозина са на мнение, че това е космически кораб на извънземни – летяща чиния с пришълци на борда.

На 8 юли 1947 г. във вестниците е публикувано съобщение от ВВС на САЩ, че военните разполагат с летящ обект, намерен в ранчо в щата Ню Мексико, в района на Розуел. Няколко часа по-късно бригаден генерал Рами, командващ 8-а въздушна армия, опровергава тази информация.

Според официалното обяснение край Розуел не е катастрофирал НЛО, а са паднали парчета от свръхсекретна сонда от програмата „Могул“ за проследяване на съветските ядрени изпитания.

Няколко години по-късно майор Джес Марсъл, който през 1947 г. е бил началник на разузнавателния отдел в базата на ВВС в Розуел, дава сензационно интервю. В него той казва, че историята със сондата е измислена. Според Марсъл „това са били предмети с извънземен произход“.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Димитър Малиновски
    22 юни 2023 23:06

    Тази вечер в22,25ч. (22.06.2023г) в София над кв.Младост видях на около 1000 и нещо метра в небето движещи се светещи тела, около 30 на брой, в идеална колона , без звук, по-бързи от обичайното на самолет. Идваха от посока югозапад и много бързо за около 10 секунди отлетяха на изток/североизток .Светеха много ярко в бяла светлина без странични проблясъци. Дано още някой да го е видял или снимал. Аз неможах да го зазнема. Беше много бързо.След това видях в Интернет ,че друг човек - Асен Йовов е видял същото нещо , по същия маршрут. Може би сме видели едно и също нещо но в различни дни , по едно и също време и маршрут.

    4 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега