Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нов заместник-кмет в Община Бургас

Нов заместник-кмет в Община Бургас

Михаил Ненов е новият заместник-кмет по „Образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики“ в Община Бургас

Със заповед на кмета на Бургас Димитър Николов за негов заместник е определен Михаил Ненов – досегашен директор на ОУ „Александър Георгиев - Коджакафалията“. Той ще отговаря за ресора „Образование, здравеопазване, социални дейности и младежки политики“, заемайки мястото на Йорданка Ананиева, която е заявила желание да смени професионалното поприще. 

Кметът Николов изказва благодарности за дългогодишната работа и безспорните успехи в сферата на културата, образованието, здравеопазването и социалните дейности на Йорданка Ананиева- един от най-успешните заместник-кметове в България. Тя бе част от структурата на общинската администрация от 2007 г. Михаил Ненов е филолог и учител по български език и литература, магистър по творческо писане и докторант в катедра „Теория на литературата” в „Св. Климент Охридски”. Владее английски език. Бил е хоноруван преподавател в „Св. Климент Охридски”, учител по БЕЛ в София, а от 2017 г. е директор на ОУ „Александър Георгиев - Коджакафалията“ - Бургас.

Има академични публикации и участия в научни конференции и семинари. Работи по редица проекти и програми в сферата на образованието, като Европейско първенство по дебати, НП „Изграждане на училищна STEM среда“, EU CodeWeek на Европейската комисия, Robotics Versus Bullying - RoBy Erasmus project, The Great Plant Hunt - Toyota Foundation for Environmental Education, Mission X - European Space Resource Office и др. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега