Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Популярни варненски гинеколози преглеждат в Бургас този петък

Популярни варненски гинеколози преглеждат в Бургас този петък

Д-р Валентин Германов и д-р Александар Йовановски ще приемат пациенти в университетска болница „Дева Мария“

Известните варненски гинеколози д-р Валентин Германов и д-р Александар Йовановски започват прегледи в Бургас. Първата дата, на която специалистите ще приемат пациенти, е 17 ноември, петък, а мястото е университетска болница „Дева Мария“. За бургаските пациенти имената на двамата акушер-гинеколози не са непознати.

Д-р Валентин Германов е един от топ специалистите по акушерство и гинекология във Варна, част от екипа на Аджибадем Сити Клиник Медицински център. Клиничните му интереси са свързани с оперативната гинекология и миниинвазивната хирургия. Развива професионалните си умения в сферата на лапароскопията - диагностика и оперативна дейност. 

(Д-р Валентин Германов)

Д-р Александар Йовановски е част от екипа на специализираната болница по акушерство и гинекология във Варна- „Проф. д-р Димитър Стаматов“ с интереси в лапароскопската гинекология и патологичната бременност.Привличането на популярните специалисти като гостуващи лекари е част от програмата на университетска болница „Дева Мария“ за повишаване нивото на гинекологичната помощ в региона.

(Д-р Александар Йовановски)

Амбицията на ръководството е все повече пациенти от Бургас да успяват да намерят диагностика, лечение и проследяване на своите гинекологични проблеми на едно място.Час за преглед при д-р Валентин Германов или д-р Александар Йовановски може да бъде запазен на тел. 056 89 62 62 или онлайн на www.devamaria.com.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега