Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нова въздушна атака срещу Киев

Нова въздушна атака срещу Киев

Русия започна тази нощ нова въздушна атака срещу Киев

Русия започна тази нощ нова въздушна атака срещу Киев, предаде Ройтерс. Системите за противовъздушна отбрана на Украйна са се включили за отразяването на нападението, съобщи военната администрация на региона, който обгражда украинската столица. Отправен е призив към хората в Киев да останат в убежища. Руският външен министър Сергей Лавров пристигна в Мароко. Той ще участва в срещата Русия-Арабска лига в Маракеш.

Мобилизация на още половин милион души е поискало военното ръководство на Украйна, заяви снощи президентът на страната Володимир Зеленски. Окончателното решение още не е взето. Необходими са консултации с правителството и парламента, както и допълнителни финансови средства, каза още той:Вчера руският президент Владимир Путин каза, че Москва е готова да преговаря за Украйна, но целите на така наречената "специална военна операция" остават непроменени:
Сенатът на САЩ няма да гласува пакет от мерки за предоставяне на по-голяма помощ на Украйна преди началото на следващата година, заявиха лидерите на двете партии в камарата, цитирани от Ройтерс.
Белият дом вече предупреди, че до края на годината ще бъде изчерпана помощта на САЩ за Украйна. Искането на администрацията на Байдън за още 61 млрд. долара за подкрепа за Украйна стои в Конгреса, където републиканците казват, че помощта трябва да бъде съчетана с по-строг имиграционен контрол по границата между САЩ и Мексико. 

Източник: БНР
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега