Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови подробности около зловещите убийства на Юмер Мехмед и Теодора Бахлова

Нови подробности около зловещите убийства на Юмер Мехмед и Теодора Бахлова

Тялото на Юмер Мехмед е било разчленено с електрически трион, а части от брокерката Теодора Бахлова са били намерени в канализацията.

Тялото на Юмер Мехмед е било разчленено с електрически трион, а части от брокерката Теодора Бахлова са били намерени в канализацията. Това стана ясно от брифинга, който дадоха Апелативна прокуратура окръжният прокурор Георги Чинев, наблюдаващият прокурор Светослав Маринчев и директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Калоян Калоянов.

„Имаше данни за държане на останките от тялото на Бахлова в търговско помещение, което не се използва. Извършихме преглед със специфична видеотехника на цялата канализация в близост до мястото, където е било държано тялото. Установихме, че в самата канализация има вещи, части, които може да касаят деянието. Със специална техника откривахме „находките“. Те показаха част от кост, за която ДНК експертиза показа, че са на жертвата Бахлова. Беше открит и зъб, за който също се установи, че е на жертвата. Установен беше проектил, който по общи признаци отговаря на оръжието, с което е извършено престъплението“, каза ст. Комисар Калоян.

„Намерихме и телефона, с който е бил извикан Юмер. Контактът със жертвата е бил извършен по телефон, който не се е ползвал редовно, да не кажа въобще, както и сим карта, която е ползвана единствено само за извикване жертвата на среща. Тя е била активна в продължение на 3 години, но с нея не са водени никакви разговори, с изключение на повикване на жертвата – Юмер“, каза още Калоянов.

Окръжният прокурор Чинев разкри и с какъв предмет е бил разчленен трупът на Юмер Мехмед. „Открит е и саблен трион, електрическата част от който е намерена в междуетажна площадка в кооперацията, обитавана от Деян Дичев. В този трион е намерена тъкан, която в резултат на изготвената ДНК експертиза е установено, че е на Юмер Мехмед. Нож, който съответства на триона, е намерен в автомобила на Рагевски“, каза Чинев.

Окръжният прокурор сподели също, че към момента обвиняемият бизнесмен Станимир Рагевски запазва пълно мълчание по време на разпити и по никакъв начин не помага на разследването. Припомняме, че през август тази година, в рамките на няколко дни бяха намерени останки от телата на Юмер Мехмед и брокерката Теодора Бахлова, която изчезна миналия октомври. И за двете убийства основен заподозрян е Станимир Рагевски. Разчленяването на телета пък е било дело на готвача Деян Дичев.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега