Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Новият кмет на Инедже на първо официално посещение в Поморие

Новият кмет на Инедже на първо официално посещение в Поморие

Градоначалниците на Поморие и Инедже се срещнаха за пръв път след избирането на Шаабетин Вардар за кмет на турския град преди 6 месеца.

Градоначалниците наПоморие и Инедже се срещнаха за пръв път след избирането на Шаабетин Вардар закмет на турския град преди 6 месеца. Той пристигна в Поморие с кмета на КайнарджаСердар Тюркер, заместник-председателя на Търговско-промишлената палата вЛозенград Серхат Гюней и заместник-областния управител на Бургас Юсеин Мехмед, зада обсъдят с кмета Иван Алексиев възможностите за реализиране на съвместнипроекти между двата побратимени града.

„Благодаря ви, че стемои гости. Връзката между Поморие и Инедже се основава на историята и това яправи много силна. Ние като кметове на тези два града трябва да продължимконтактите, започнати от нашите предшественици.” – обърна се кметът Алексиевкъм делегатите.Те заявиха готовност заработа по общ проект, свързан с вековното дърво в Инедже, пред което през 2013г., бе поставена плоча в памет на тракийските бежанци, заселили се в Поморие.

„Готови сме да направим всичко необходимо, за да продължим нашето сближаване” –каза кметът Вардар. Той предложи през новия програмен период,  двата града да работят и по други съвместни културнии инфраструктурни проекти. След официалното посещение,гостите посетиха Музея на солта и разгледаха забележителностите на града. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега