Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Няколко полезни услуги, които да пробвате още днес

Няколко полезни услуги, които да пробвате още днес

2021 година вече е тук и ни предлага повече модерни решения откогато и да било. Ето примери за някои неща, които определено трябва да опитате.

2021 година вече е тук и ни предлага повече модерни решения откогато и да било. Почти не се налага човек да се тревожи, защото за почти всичко има на разположение удобна услуга, готова да му съдейства във всеки един момент. Ето примери за някои неща, които определено трябва да опитате. 

Доставка на храна 

Тъй като храненето е едно от любимите неща на човека, но и сред най-необходимите за неговото съществуване, поръчката на пица, спагети или друг тип храна е на голяма почит. Услугата стана още по-популярна и използвана след избухването на пандемията от Covid-19, когато милиони и милиарди хора по цялото земно кълбо бяха затворени по домовете си. Тази услуга има безброй предимства, като например бързината и спестяването на много време и средства за готвене. 

Разбира се, домашно приготвената храна не трябва да бъде табу, защото тя предлага сериозни ползи за здравето. Въпреки това, след дълъг и изморителен работен ден, човек често няма енергия и желание да прекара още няколко часа в кухнята. А поръчаната храна често идва в рамките на половин час! 

Доставка на хранителни продукти

Покрай пандемията, а и не само, доставката на пресни хранителни продукти от магазина се превръща в истински хит. Тя много помага не само на хората, които трябва да останат по домовете си, но и спестява време и енергия на онези, които са в офиса до късно и нямат толкова време за пазаруване. Има и други плюсове – спестяват се пари за гориво и се минимизира шансът нещо от списъка за пазаруване да бъде забравено. Това е наистина важно, като се има предвид колко е неприятно човек да се връща до магазина, само защото е забравил хляб, например.

В онлайн поръчката на хранителни продукти има и силен психологически ефект, който е много добър за здравето и фигурата. Тъй като човек следва един точно определен списък с конкретни неща за купуване, няма риск да се изкуши от вредните храни, така умело изложени на щандовете във физическия магазин, че да привличат окото... и стомаха. Хранителни продукти за вашата вечеря можете да си поръчате ТУК!

Онлайн разплащане

На пазара вече са налични множество онлайн финансови инструменти, които изключително много помагат на потребителите с воденето на техните пари и отчети. Сега е по-лесно отвсякога човек да получи или изпрати пари или пък да си купи нещо. В България например, вече всяка банка предлага удобни услуги за онлайн банкиране, така и хората у нас никак не са лишени от подобни удобства. Според експертите, разплащателните услуги в мрежата в близко бъдеще съвсем ще заместят физическите дебитни и кредитни карти, както и реденето на опашка пред банковите офиси. Освен това, въпреки опасностите в интернет, по този начин намалява и риска някой да бъде ограбен с всички пари, които държи в портмонето или джоба си. 

Организиране и проследяване на собственото време

И друг един конкретен пример - RescueTime е услуга, която ви помага да се фокусирате, докато сте на компютъра, и да проследявате колко време отделяте за всяка задача. Тази услуга ви държи концентрирани, докато сте пред монитора, като ви позволява единствено и само да изпълнявате продуктивни задачи. Тя дори може да ви попречи да получите достъп до някои непродуктивни програми и уебсайтове в работно време! Технологията предлага също графики и данни, за да видите къде и как прекарвате времето си и дори може да следите колко време прекарвате на всяка една конкретна уеб страница, която посещавате. Ето това е повече от чудесен начин да организирате деня си и да не го губите в безпредметни дейности.

Платена публикация *
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега