Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Областният кризисен център търси доброволци и хранителни продукти

Областният кризисен център търси доброволци и хранителни продукти

Само за първия ден, в който Областният кризисен център отвори врати, помощ в него потърсиха 352 потърсили закрила в Бургаска област украински граждани и бесарабски българи.

Поради очаквания ръст на пристигащи в област Бургас украински бежанци Областният кризисен център търси още доброволци, които да се включат в дейността по оказване на хуманитарна помощ. Който желае да се включи в обществената кауза, е необходимо да отиде в сградата на Морска гара-Бургас, където е позициониран кризисният център и да се запише като доброволец. 

Полезна информация за цялостната организация е да посочи чужди езици, ако владее такива, компетентности, както и за какъв период от време може да се включи. Търсят се и доброволци с личен транспорт. Доброволците могат да бъдат както български граждани, така и чужденци, които пребивават в страната ни. 

От Областния кризисен център се обръщат към всеки, който желае да дари, че има нужда от консерви (рибни, пастет, русенско варено), сол, елда, олио, прах за пране, течен сапун, душ гел, шампоани, тоалетна хартия, плодове и др. Има остра нужда и от хранителни продукти, подходящи за най-малките, памперси, шоколадови и вафлени изделия, бисквити.

Само за първия ден, в който Областният кризисен център отвори врати, помощ в него потърсиха 352 потърсили закрила в Бургаска област украински граждани и бесарабски българи. Те бяха обслужени с внимание и получиха както хуманитарна помощ, така и консултация как могат да запишат децата си на детска градина и училище и за професионална заетост.Създадена е организация всеки ден в Областния кризисен център да има представители на Регионално управление на образованието и на Регионална дирекция по заетостта. Хуманитарна помощ ще се раздава и през почивните дни. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега