Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Община Бургас връчи грамоти за успехи на 300 бургаски деца

Община Бургас връчи грамоти за успехи на 300 бургаски деца

300 бургаски отличници получиха грамоти от Община Бургас за успехите си в национални, международни състезания, олимпиади и конкурси. Девет са наградените учебни заведения за постигнати най-високи резултати при външно оценяване.

300 бургаскиотличници получиха грамоти от Община Бургас за успехите си в национални,международни състезания, олимпиади и конкурси. Девет са наградените учебнизаведения за постигнати най-високи резултати при външно оценяване.

Сред училищата отличнициса три езикови гимназии и математическата гимназия в града. Общинският ДетскиКомплекс – Бургас пък получи приза за цялостен принос и постигнати високирезултати в учебно-възпитателната и извънкласната дейност и активно участие вмероприятия на общинско, регионално и национално ниво.

В церемонията севключи и кметът на Бургас Димитър Николов, а при връчването на грамотите му помогна зам.-кметътКрасимир Стойчев.

“Успехите на тезиталантливи деца са най-големият комплимент за техните учители и за нашия град.Тe ме карат да вярвам, че вървим в правилна посока”, каза кметът Николов.

Той припомни, четази година Бургас беше домакин на Световно математическо състезание – формат,който за първи път гостува в България. Според него това е безпристрастна външнаоценка за нивото на бургаското образование като цяло.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега