Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общината аплодира таймлапс-а на Габриел и Димитър

Общината аплодира таймлапс-а на Габриел и Димитър

Кметът на Бургас Димитър Николов се срещна с авторите на таймлапс-клипът, представящ „Бургас през декември“, който обиколи медийното пространство и се превърна в хит в социалките. Градоначалникът благодари на момчетата за впечатляващото видео и съобщи, че чака с нетърпение летния клип. От пресцентъра на общината съобщиха, че в момента търсят варианти да ангажират младите творци в свои проекти.

Кметът на БургасДимитър Николов се срещна с авторите на таймлапс-клипът, представящ „Бургаспрез декември“, който обиколи медийното пространство и се превърна в хит всоциалките. Градоначалникът благодари на момчетата за впечатляващото видео исъобщи, че чака с нетърпение летния клип. От пресцентъра на общината съобщиха,че в момента търсят варианти да ангажират младите творци в свои проекти.

Габриел Александрови приятелят му Димитър Саристов пуснаха клипа във виртуалното пространство малкопреди Нова година. До момента видеото е събрало близо 27 000 гледания и800 лайка в сайта за видеосподеляне YouTube. Посредством техниката за заснемане „Timelaps“ младежите са монтирали кадри от ключовиместа в града като моста, ул. „Александровска“, сградата на НХК и Общината.Акцент са светлините и коледната украса, огряла централната градска част.

Клипът бързо сепревърна в хит в социалните медии. Един от споделилите видеото е самият ДимитърНиколов. Няколко дни след като видеото плъзна в интернет пространството, тойпокани авторите му за среща.

Авторитепредставиха на кмета на Бургас плановете си за втора част на видеото – с кадри,заснети през летния сезон. "Идеята ни е да уловим пулсираща енергия на Бургаспрез лятото, да покажем морето, езерата, острова, прекрасните залези и ощемного невероятни места в Бургас", обясни Габриел Александров. Николов пък муотвърна, че е убеден в това, че младежите ще открият нови пътища за изява.

<iframe width=447 height=251 src=//www.youtube.com/embed/aE3UQhdofBQ frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега