Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общинският съвет продължава заседанието си днес

Общинският съвет продължава заседанието си днес

След като миналата седмица общинските съветници не успяха да преминат огромния брой докладни записки в дневния ред, днес те се събраха отново.

След като миналата седмица общинските съветници не успяха да преминат огромния брой докладни записки в дневния ред, днес те се събраха отново. До този момент те гласуваха три язовира на територията на община Бургас да бъдат отдадени под наем.  Два от тях са в землището на Миролюбово и един в село Маринка. Язовирите се отдават под наем за срок от пет години. Язовирът в село Маринка в местността "Домуз орман", който е с обем 58,000 кубически метра. Вторият язовир в зелището на същото село е с полезен обем- 315 000 кубически метра, а  третият язовир в землището на село Миролюбово е с обем 85 000 куб. метра. Местните законотворци решиха Професионален фолклорен ансамбъл "Странджа" да е самостоятелна културна институция. До сега ансамбълът бе част от структурата на Младежкия културен център. От тук нататък ансамбълът ще има собствен бюджет и самостоятелно ще може да определя своята структура, участия и задачи.

Започва реконструкцията и обновяването на плувния басейн в училище "Константин Петканов" в к-с "Меден Рудник”, решиха днес на сесията. Басейнът не работи от много години , защото не отговаря на санитарните изисквания. Съветниците гласуваха 160 000 лева да бъдат заложени в капиталовата програма на общината за 2011 годна за реконструкцията на басейна в училището.  

Нова детска площадка ще бъде изградена между блокове 242 и 72 в комплекс "Меден Рудник", решиха съветниците в Бургас по време на заседанието си. Тя ще е на мястото на стара общинска сграда, която е съборена. Средствата за проектиране и израждане на детската площадка ще бъдат заложени в бюджета на общината за 2011 година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега