Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Общинският съвет в Бургас ще гласува помощ от 80 000 лева за Варна

Общинският съвет в Бургас ще гласува помощ от 80 000 лева за Варна

Общинският съвет в Бургас ще гласува помощ от 80 000 лв. за възстановяване на щетите от наводненията във Варна. Решението ще бъде взето на днешното заседание, след като Димитър Николов, кмет на Община Бургас, нареди да се подготви спешна докладна записка, с която на местния парламент да вземе решение за отпускане на 80 000 лв.

Общинският съвет в Бургас ще гласува помощ от 80 000 лв. за възстановяване на щетите от наводненията във Варна. Решението ще бъде взето на днешното заседание, след като Димитър Николов, кмет на Община Бургас, нареди да се подготви спешна докладна записка, с която на местния парламент да вземе решение за отпускане на 80 000 лв.

"На Варна ще й трябват десетки милиони, за да се съвземе след този ужас. Бургас се чувства длъжен да помогне в трудния момент и да се присъедини към общобългарската солидарност, чиито прояви виждам в момента", каза Николов.

В дневния ред на заседанието на ОбС има 30 точки. На днешното заседание съветниците ще трябва решат дали ще изменение на Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Бургас. Те ще обсъдят и изменение в Наредбата за условията и реда за установяване на жилищните нужди на граждани, настаняване под наем и продажба на общински жилища.

ОбС трябва да направи и избор на обществен посредник на територията на Бургас. От групата общински съветници от ПП БСП искат и създаване на временна анкетна комисия към Общински съвет - Бургас, която да проучи казуса с временно спрените от страна на ЕК средства по ОП "Регионално развитие" 2007-2013 г., по проекти, изпълнявани от Община Бургас.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега