Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обвиняем за принуждаване, сплашвал възрастна жена, остава в ареста

Обвиняем за принуждаване, сплашвал възрастна жена, остава в ареста

По време на съдебното заседание обвиняемият Велислав П. каза пред съдията: "Виновен съм! Извинявам се за грешките си!".

Обвиняем за принуждаване, сплашвал възрастна жена, остава в ареста. Това реши Бургаският районен съд днес. По време на съдебното заседание обвиняемият Велислав П. каза пред съдията: "Виновен съм! Извинявам се за грешките си!".

Той е привлечен като обвиняем за това, че между 15-и декември м.г. и 12-и януари т.г., заедно с неустановени съучастници, принудил възрастна жена да извърши нещо противно на волята й, като употребил за това заплашване. Велислав й звънял по телефона и я заплашвал, че "ще взривят жилището" й и "ще я застрелят".

Подсъдимият бе задържан през изминалата седмица. Установено бе, че в кратък период от време Велислав П. е извършил множество деяния и  предмет на престъплението е значителна сума пари – 32 хил. лева, с които възрастната жена се е разпореждала на няколко пъти в резултат на принуда, свързана с взривяване на жилището й и отнемане на живота й.

Районният съд прецени, че съществува реална опасност обвиняемият да се укрие или да извърши друго престъпление, ако не бъде задържан, поради липсата на постоянен адрес. Подсъдимият не е трудово ангажиран, няма семейство, нито пък някаква трайна връзка, която да обоснове, че Велислав П. не би се укрил.    

Определението на Районен съд – Бургас може да бъде обжалвано с частна жалба или протест пред Окръжен съд – Бургас в тридневен срок.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега