Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха конкурс за идейни проекти за сувенири, популяризиращи Бургас

Обявиха конкурс за идейни проекти за сувенири, популяризиращи Бургас

Авторите, класирани на първите пет места, ще имат възможност да сключат договор за откупуване на авторските права срещу конкурсна премия в размер на 150 лева.

Обявиха конкурс за идейни проекти за сувенири, популяризиращи Бургас. Предизвикателството е отправено от социално предприятие "Морски знаци", в което работят преобладаващо сръчни и талантливи хора с увреждания. Авторите, класирани на първите пет места, ще имат възможност да сключат договор за откупуване на авторските права срещу конкурсна премия в размер на 150 лева.

Най-атрактивните проекти ще влязат в асортимента на "Морски знаци" още тази година. Сувенирите трябва да интерпретират духа на Бургас и културата на целия регион. Всеки автор може да предложи до 6 проекта, като всеки от тях трябва да бъде създаден специално за конкурса и да съдържа текст Бургас на кирилица и латиница. Допустими материали са американ, канаваца, панама, лен, памучни платове, кожа, керамична, стъклена или дървена заготовка.

Срокът за участие е 28-и февруари. Заедно с проекта си, авторът трябва да приложи: имената си, ел. поща и телефон за контакт; подписана декларация за авторство (свободен текст). Оценяването и класирането на постъпилите в указания срок проекти ще се извърши на няколко етапа.

В рамките на първия ще бъдат избрани до 10 проекта, одобрени от жури, сформирано от представители на Общината и ОП "Морски знаци". Вторият кръг ще премине под формата на гласуване във "Facebook", като петимата победители ще бъдат избрани на база "лайкове/харесвания" на снимка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега