Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Да помогнем на талантливите деца от опожареното училище в Карнобат!

Да помогнем на талантливите деца от опожареното училище в Карнобат!

ОУ "Христо Смирненски" е последният победител в благотворителната кампания на радио "Power FM" - "Добрата кауза".

Карнобатското училище "Христо Смирненски", което пострада тежко при пожар миналата година, бе ремонтирано и тази есен отново отвори врати. За нещастие, народните носии и сценични костюми на талантливите деца от танцовата формация и фолклорната вокална група все още не са възстановени.

По инициатива на учителката Виолета Терзииванова учебното заведение взе участие в благотворителната кампания на радио "Power FM" - "Добрата кауза". ОУ "Христо Смирненски" спечели. Каузата е последният победител и получи 300 лева от акцията на бургаската медия. Сумата обаче е крайно недостатъчна за закупуване на облекла за всички деца.

Всяка година децата участват вмного конкурси, фестивали и концерти. Заемат първи места и показват, чебългарщината е още жива и в младото поколение. В студиото на "Power FM", за даполучат своята финансова награда и да покажат какво могат, дойдоха Нена,Александра, Нина и Михаил от вокалната група към ОУ „Христо Смирненски”, заеднос Виолета Терзииванова и музикалния им ръководител Кольо Йорданов.

Терзииванова сподели, че е търсила какви ли не начини да подпомогне тезиталантливи деца. Успява, но много бавно и по малко, да възстановява нужните имза представленията и състезанията облекла.Набирането на средства продължава. Организаторите се надяват, че победата в "Добрата кауза" ще сложи началото на серия от добри постъпкии от други хора или компании. Затова, съвместно с бургаските медии, тепризовават всички, съпричастни  напроблема, да помогнат с каквото могат на малките по възраст, но големи поталант, танцьори и певци в училището.

До няколко месеца пред танцоватаформация и вокалната група предстоят: Училищен концерт „Училище търси талант”,участие в Национален конкурс за вокални групи „Орфеево изворче ” Стара Загора,в общинския празник на град Карнобат и още много конкурси и концерти.Нека им помогнем отново да застанат със самочувствие на сцената, показвайкисвоето отношение и любов към българските танци, песни и събития, апелира тяхната учителка - г-жа Терзииванова.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега