Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Обявиха конкурс за лого на българското председателство на ЕС

Обявиха конкурс за лого на българското председателство на ЕС

Националният център за подготовка на Българското председателство обяви конкурс за лого на председателството ни през 2018 година.

Националният център за подготовка на Българското председателство обяви конкурс за лого на председателството ни през 2018 година. В Деня на народните будители директорът на центъра посланик Любомир Иванов и директорът на Дипломатическия институт Таня Михайлова представиха пред журналисти условията на конкурса.

В него могат да се включат както българи, така и чужденци, които се занимават любителски или професионално с графичен дизайн и визуална комуникация. Срокът за участие е 30-и декември т.г., а победителят ще стане ясен през януари. Пълните условия на конкурса можете да откриете тук.

Конкурсът ще бъде анонимен, т.е. журито ще разглежда само предложенията, а имената на авторите им ще останат в тайна до обявяването на победителя. Авторът на избраното лого ще бъде поканен и ще трябва да изработи т.нар. бранд бук, т.е. как да се използва логото. Възнаграждението за знака, бранд бука и авторските права е 10 000 лева.

"Всяка държава се стреми логото й да символизира както към какво се стреми президентството й и ЕС като цяло, така и как държавата-председател иска да я виждат останалите европейци", каза посланик Иванов.

В журито, което ще определи логото - победител влизат специалисти в областта на изкуството и комуникациите, представители на министерски съвет, външно министерство и Националния център за подготовка на Българското председателство на Съвета на ЕС.

<iframe width=447 height=251 src=https://www.youtube.com/embed/LcPIiuqVr08 frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега