Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Очаква се национално съвещание на ГЕРБ

Очаква се национално съвещание на ГЕРБ

Вчера премиерът Николай Денков заяви, че трябва да има лидерска среща, но не знае дали има насрочена такава. По думите му трябва да се продължи нататък, изборите са приключили.

Очаква се национално съвещание на ГЕРБ, на което да бъде обсъдено дали да продължи подкрепата на партията за сегашното управление, какъвто анонс направи лидерът ѝ Бойко Борисов миналата седмица. Все още не е ясно дали заседанието ще се проведе днес или утре.

По време на предизборната си обиколка в Ловеч – след първия тур на местния вот и преди балотажа – той заяви, че за него т.нар. сглобка в момента не съществува заради "безпринципното поведение на "Продължаваме промяната-Демократична България".

"Знам къде са им аверите, приятелите, срещат се по вили и кръчми тайно – нека да го правят. Аз не виждам смисъл да се срещам повече с тях. В сряда ще направя национално съвещание, за да преценим дали имаме нужда повече да бъдем заедно и да носим отговорност с хора, които плашат собствените си министри", обяви тогава Борисов.

"За да можем да направим нещо добро, трябва да има коалиция, в която преди да се вземат решенията, да се разпише ясно какво трябва да се направи. За да мога поетия от мен ангажимент, да го направя", заяви той и в Плевен.  И повтори, че  т.нар. сглобка не работи изобщо и не трябва да съществува в този ѝ вид. Лидерът на ГЕРБ за пореден път анонсира, че ще събере ГЕРБ на национално съвещание. "Аз ще питам партията какво ми позволява и какво не ми позволява, как да продължим напред", обясни Борисов. 

Вчера премиерът Николай Денков заяви, че трябва да има лидерска среща, но не знае дали има насрочена такава. По думите му трябва да се продължи нататък, изборите са приключили.

Не изпитвам страх, че няма да има разговор, коментира пред  журналисти съпредседателят на ПГ на "Продължаваме промяната-Демократична България“  Кирил Петков. То е неизбежно да си говорим, добави той.

Източник: БТА
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега