Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ограничават движението на камиони над 10 т. по празниците

Ограничават движението на камиони над 10 т. по празниците

През Коледните и Новогодишните празници, движението на тежкотоварни превозни средства с тегло над 10 тона ще бъде ограничено по четири участъка от републиканската пътна мрежа, информират от Агенция „Пътна инфраструктура“. Целта е осигуряването на по-висока безопасност на движнието при засиления трафик през почивните дни.

През Коледните иНовогодишните празници, движението на тежкотоварни превозни средства с теглонад 10 тона ще бъде ограничено по четири участъка от републиканската пътнамрежа, информират от Агенция „Пътна инфраструктура“. Целта е осигуряването напо-висока безопасност на движнието при засиления трафик през почивните дни.

От АПИ информират,че ограничението ще важи на 21 декември (между 16 и 20 ч.), 1 януари (между 12и 20 ч.), както и на 5 януари (между 12 и 20 ч.). Засегнатите от забранатаучастъци са:

Път I-1 Мездра –ГКПП „Кулата";

Път I-5 Русе –Велико Търново;

Път I-8 Пловдив –Свиленград;

Път I-9 Варна –Бургас.

АПИ съветвашофьорите да оборудват автомобилите си за зимни условия, преди да тръгнат напът. Агенцията моли всички водачи да карат внимателно и със съобразена скорост,както и да спазват указанията на контролните органи.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получаватинформация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане нарепубликанската мрежа от интернет страницата на АПИ, както и на тел. 0700 130 20 по всяко времеот денонощието . В агенциятацелогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира иобобщава данните за състоянието на републиканските пътища.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега