Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Около 100 преводачи, актьори и военни го вадят на улицата

Около 100 преводачи, актьори и военни го вадят на улицата

Около 100 преводачи, бивши актьори и военни стряскат жени и малки деца в София. Толкова е броят на регистрираните онанисти за последните 2 години, които не се притесняват да се самозадоволяват пред публика в паркове, училища и спирки на метрото в столицата.

Около 100 преводачи, бивши актьори и военни стряскат жени и малки деца в София. Толкова е броят на регистрираните онанисти  за последните 2 години, които не се притесняват да се самозадоволяват пред публика в паркове, училища и спирки на метрото в столицата, пише в. "Монитор", цитирайки разследващи от група „Детска престъпност” в Столичната дирекция на вътрешните работи.

Само преди около месец мъж на средна възраст изплаши цял блок в Студентския град. Според студентките непознатият спирал сиво „Волво” с регистрационен номер СА 2432 НТ около паркинга пред вход Б на 53-ти блок посред бял ден и в продължение на 30 минути мастурбирал в автомобила си, докато покрай него минавали девойки.

Въпреки че едно от момичетата си изкарало акъла успяло да запомни номера и да разкаже на останалите от блока. Заради натрапника всички охранители от вход Б са били предупредени да са нащрек за сивото „Волво”, а в будката на пазачите има и бележка, с която се уведомяват живеещите в общежитието на УНСС за опасността.

Разследващите от група „Детска престъпност” в СДВР смятат, че онанистите подобно на педофилите имат проблеми в психично-физиологичното си развитие. Ярък пример за такъв човек беше убождачът Валентин Пенчев, който се възбуждаше единствено когато боцка малки деца със спринцовка.

Другият възможен фактор за подобно поведение е внезапен срив в личния живот на мъжа. Такъв е случаят с бивш военен от поделението в Горна баня, който бил изгонен от армията, защото започнал да пие. След уволнението останал без пенсия, развел се със съпругата си и това отключило желанието му за самозадоволяване на обществени места.

Алкохол и лични проблеми станали причина бивш преводач на специализирана литература от френски език и актьор да мастурбира пред погледа на малки деца на възраст от 10 до 14 години. Владимир, известен с прякора Графа, причаквал малчуганите на площадка между две детски градини в столичния квартал „Белите брези”. След като хлапетата дали точно описание на извършителя, полицаи заловила онаниста. Пред разследващите възрастният мъж разказал, че имал проблеми с простатата и просто често му се налагало да уринира. 

За изпълненията си онанистите най-често получават нищожни наказания, тъй като ги съдят за хулигански прояви. Една от най-честите санкции за свалянето на гащите пред публика е пробация. Въпреки че няма особена закономерност при онанистите, смята се, че през пролетта и те, подобно на педофилите, стават по-активни. Според разследващите много по-чести са случките на блудства.

През последните години имало и нов тип маниаци, които се качвали в края на работния ден в претъпканите автобуси на градския транспорт и опипвали жени. „Това са хора, които имат семейства, съпруги и деца, но близките им изобщо не подозират за тази им страст”, посочиха още криминалисти.

 Когато видите мъж, който мастурбира пред вас или си показва гениталиите, полицаи съветват да запомните цвета на очите и белези на лицето, след което да се обадите на телефон 112. „Важно е да се забележите черти, които не може да промени, защото част от тях са доста хитри и се дегизират. Може дори да са с перука”, обясниха запознати.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега