Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Олимпийският огън гори пред Община Бургас

Олимпийският огън гори пред Община Бургас

Бургас отбеляза Международния олимпийски ден със символично пренасяне на олимпийския огън. Шествието стартира от новопостроения параклис Св. „Георги Победоносец“ в Приморски парк, премина по крайбрежната алея, по бул. Богориди и финишира пред Община Бургас. Там младата надежда в бокса от спортен клуб „Черноморец” Роман Асенов запали олимпийския огън. Когато това се случи десетки бели гълъби полетяха в небето.

Бургас отбеляза Международния олимпийски ден със символично пренасяне на олимпийския огън. Шествието стартира от новопостроения параклис  Св. „Георги Победоносец“ в Приморски парк, премина по крайбрежната алея, по бул. Богориди и финишира пред Община Бургас. Там младата надежда в бокса от спортен клуб „Черноморец” Роман Асенов  запали олимпийския огън. Когато това се случи десетки бели гълъби полетяха в небето.

Малко по-рано пред Общината бургазлии и гости на града станаха свидетели на атрактивни демонстрации и умения в различни видове спорт – гимнастика, фехтовка, акробатични изпълнения и футбол, който ще се проведе на специално изградени мини игрища пред Общината. Специален гост на събитието бе Георги Костадинов - олимпийски шампион по бокс от олимпиадата в Мюнхен през 1972 г.

„Пожелавам на всички независимо дали са от Бургас,  или от други градове на страната, на тази олимпиада да се отсрамим и да не  бъдем отзад напред на второ място, а поне в десятката да влезем. На този ден пожелавам това – да има повече медали. Потенциалът за медали е голям и този, който тръгне от тук с мисълта, че иска да стане олимпийски шампион,  никой не може да му отнеме медала. Бургас винаги е носил в себе си олимпийския огън", каза Костадинов и допълни че в България най-много олимпийски  шампиони  има в Бургас. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега