Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Организират ритъмна терапия за деца аутисти в Бургас

Организират ритъмна терапия за деца аутисти в Бургас

За втора поредна година Сдружение „Усмивка” Бургас организира провеждането на демонстрация - ритъм барабанна-терапия за деца с аутизъм. Демонстрация ще се състои утре, 29. 01., в две части: от 17.30 до 18.00 часа и от 19:00 до 21:00 часа в Танцова Академия – “Бална зала”, к-с “Славейков”.

За втора поредна година Сдружение „Усмивка” Бургас  организира провеждането на демонстрация - ритъм барабанна-терапия за деца с аутизъм. Демонстрация ще се състои утре, 29. 01., в две части:  от 17.30 до 18.00 часа и  от 19:00 до 21:00 часа в Танцова Академия – “Бална зала”, к-с “Славейков”.  

Водещ на мероприятието е Мартин Иванов – специалист по ритъм терапия, който в първата част ще представи своята книга, предназначена за специалисти в сферата на психологията, психиатрията, педагогиката, логопедията, социалните дейности, представителите на благотворителни организации, както и за хора, които се интересуват от духовни и терапевтични практики, личностно развитие и самоусъвършенстване.

Втората част представлява практическо продължение на първата. Участниците ще могат да се докоснат до различни видове ударни инструменти и да се включат в една позитивно зареждаща алхимична ритъм сесия. Събитието ще бъде заредено и с благотворителност - инициирана от Сдружението, която ще се проведе непосредствено преди началото – от 17:30 до 18:00 часа  само за деца с аутизъм и техните родители и е част от поредицата кампании , които ще бъдат реализирани  в Бургас тази година.

В рамките на 30 минути Мартин Иванов ще проведе курс, предназначен за родители на деца с аутизъм. Докато удрят барабанчетата с помощта на родителите си, децата се увличат в един ритъм, а така увличат и съзнанието си в друго състояние, което им помага да развият необходимите им за живота умения. Ще се проведе и благотворителен  базар на произведения създадени от участниците в „Работилничка за прегръдки“ от 20.01.2013г. Събраните средства ще бъдат използвани за кампанията на Сдружението – „На лагер с УСМИВКА“ за организиране на летен лагер за деца от ЦОП Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега