Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Организират трети по ред безплатен бизнес семинар в Бургас

Организират трети по ред безплатен бизнес семинар в Бургас

Представители на бизнеса в града ще имат възможност да вземат участие в още един безплатен семинар. Този път темата е „Данъчни новости в бизнес календара за 2014 г.“ Специалисти ще обърнат внимание промените в данъчното законодателство - касова отчетност; ДДС; данъчни облекчения и практики на европейските и българските съдилища по данъчни дела.

Представители набизнеса в града ще имат възможност да вземат участие в още един безплатен семинар. Тозипът темата е „Данъчни новости в бизнес календара за 2014 г.“ Специалисти щеобърнат внимание промените в данъчното законодателство - касова отчетност; ДДС;данъчни облекчения и практики на европейските и българските съдилища по данъчнидела.

Семинарът ще сепроведе на 12 декември от 14ч. в Културен център "Морско казино",зала  "Георги Баев". Тези,които искат да присъстват на форума, трябва да заявят желание  до 11 декември на тел. 0879 017 663 или на e-mail:incubator@business-burgas.com,предупреждават организаторите. В деня на семинара, регистрацията на място ще започнев 13.30ч.

Това е третиятпоред подобен семинар в Бургас за тази година. Организатори са Бизнес Инкубатор- Бургас и EY (Ernst &Young).

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега