Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От 1-ви декември електронните карти за градския транспорт стават платени

От 1-ви декември електронните карти за градския транспорт стават платени

Жителите и гостите на града ще могат да се сдобият с пластина срещу такса от 2 лева, напомнят от "Бургасбус".

От 1-ви декември електронните карти за градския транспорт вече няма да се издават безплатно. Жителите и гостите на града ще могат да се сдобият с пластина срещу такса от 2 лева, напомниха от "Бургасбус" пред "PoligrafF". Същата такса ще заплащат и гражданите, които желаят да сменят загубена или повредена карта.

Карта Общ профил, която не използва никакви преференции, можете да си извадите/заредите в Транспортна къща на улица “Александровска“ 106, Автогара Юг, Терминал “Меден рудник” и Автогара Запад. Специализираните карти с общинско намаление се изваждат единствено в Транспортната къща, но могат да бъдат заредени и в другите каси на "Бургасбус".

Припомняме Ви, че в края на тази седмица влиза в сила новата транспортна схема на Бургас. Новите линии тръгват по маршрутите си в събота - 26-и ноември. За улеснение на гражданите, преминаването към новата схема на градския транспорт ще се извърши през уикенда. Допълнително от фирмата превозвач и Общината ще осигурят подробни карти и разписания, които ще бъдат поставени върху всички спирки през втората половина на седмицата.

Така пътниците ще имат възможността да се запознаят с новите маршрути още преди влизането им в сила. Върху картата ще бъдат отбелязани запазените и променени номера на отделните линии, кой автобус откъде минава и докъде стига. В по-голям формат визуализацията ще бъде поставена на видни места в сградата на Община Бургас, автогарите, Транспортната къща и т.н.

Заедно с новата транспортна схема влиза в сила и т.нар. "времево таксуване". На пътниците, които ползват само 1 линия, от картата ще се отнемат 0.95 лв., при второто  прехвърляне в рамките на 45 минути 0.05 лв., а всяко трето и следващо в рамките на този интервал от време ще е безплатно.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега