Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От 1 юни! 2,50 лева на час за паркиране в синята зона на Слънчев бряг

От 1 юни! 2,50 лева на час за паркиране в синята зона на Слънчев бряг

Към момента в комплекса паркирането е свободно и регистрираме струпване на автомобили, предимно с украинска регистрация.

От 1 юни 2022 г. в Слънчев бряг започват да действат режимите и условията, които са необходими за безпроблемното протичане на летен туристически сезон 2022. Паркирането в синя зона в комплекса също ще се заплаща след 1 юни 2022 г. на цена от 2.50 лв. на час. Към момента в комплекса паркирането е свободно и регистрираме струпване на автомобили, предимно с украинска регистрация. 

Разпространява се съобщение на български и английски по паркиралите в момента автомобили в зона Изток в комплекса за предстоящото платено паркиране. Същото съобщение се предоставя и на управители на хотели, където има настанени украински бежанци и е изпратено на „Съюз на собствениците Слънчев бряг“, с цел превенция и предварително информиране на украински граждани и гостите на Слънчев бряг. Заплащането на престоя на автомобили в „синя зона“ в Слънчев бряг се осъществява чрез SMS на кратък номер 135544 за всички мобилни оператори, чрез мобилното приложение URBO, като предстои да бъдат внедрени още два доставчика за плащане чрез мобилни приложения. 

Контролен режим на достъп за бизнес оператори, които осъществяват търговска дейност на територията на комплекса, който се супервизира чрез мобилни патрули, също започва да действа от 1 юни 2022 г. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега