Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От днес гледаме заседанията на Общинския съвет и в интернет

От днес гледаме заседанията на Общинския съвет и в интернет

За първи път днешната сесия на Общинският съвет ще се излъчва онлайн и ще е достъпна за всеки желаещ да я гледа.

За първи път днешната сесия на Общинският съвет ще се излъчва онлайн и ще е  достъпна за всеки желаещ да я  гледа. Излъчванията ще бъдат достъпни чрез прозорец в електронната страница на Общински съвет - Бургас. Освен това заседанията вече ще могат да бъдат слушани директното чрез общинското радио.  

Това е възможно след като в КЦ "Морско казино"  поставиха камери и осигуриха медиаруум, откъдето телевизиите ще имат възможност да вземат сигнал за директно излъчване. Телевизиите, които искат да излъчват заседанията също ще могат да го правят.

В дневния ред на днешното заседание е предвиден отчет за дейността ОбС за периода май-октомври. Кметът ще поиска одобрение за промяна на инвестиционната програма на общината, касаеща прехвърляне на средства от едно перо в друго, т.нар вътрешни компесаторни промени. Те са, за да бъдат насочени допълнителни средства към второстепенните разпоредители с бюджетни средства, например училища и детски градини.

Ще се обсъждат няколко проекта, финансирани от ЕС.  Съветът ще обсъжда и дали да разреши на жителите на квартал Ветрен да ползват минерална вода за битови нужди. Има предложение в местността да се обособи и нов квартал.  Общинският съвет трябва да даде и одобрението си за промяна на Подробния устройствен план за нови улици. 

Съветниците от групата на Националния фронт за спасение на България искат отново да се разглежда Наредбата за опазване на обществения ред в частта ѝ за религиозна пропаганда, както и промени в „Синята зона”. Групата иска още Дом на културните дейци, пари за театрална школа, ремонт на улици, алеи и шахти. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега