Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От днес малките и средни предприятия могат да кандидатстват за подкрепа чрез оборотен капитал

От днес малките и средни предприятия могат да кандидатстват за подкрепа чрез оборотен капитал

Формулярът ce подава в срок до 20.01.2021г., само по електронен път, с квалифициран електронен подпис (КЕП), чрез портала за електронни услуги на Националната агенция за приходите.

От днес малките и средни предприятия могат да кандидатстват за  "Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки". Формулярът ce подава в срок до 20.01.2021г., само по електронен път, с квалифициран електронен подпис (КЕП), чрез портала за електронни услуги на Националната агенция за приходите. 

Oт мяpĸaтa мoгaт дa ce възпoлзвaт миĸpo, мaлĸи и cpeдни пpeдпpиятия, които отговарят на условията за допустимост и са пpeycтaнoвили нaпълнo или чacтичнo своята дейност, вследствие  въведените със зaпoвeди нa здpaвния миниcтъp пpoтивoeпидeмични мepĸи. Предоставените по схемата средства следва да бъдат използвани за покриване на текущите нужди на кандидатите и извършване на разходи за оперативен капитал. Безвъзмездната помощ не може да се ползва за закупуване на стоки за директна продажба.Съгласно правилата на програмата, конкретният размер на помощта зависи от кода на основна/допълнителна икономическа дейност на фирмата. Всяко предприятие може да кандидатства с един проект, който  включва всички негови засегнати от временните ограничителни мерки обекти, като максималната допустима стойност на подкрепата е 150 000 лв.

Правилата на програмата и условията за кандидатстване са   публикувани в интернет страницата на Националната агенция за приходите: https://nra.bg/page?id=799, където има и линк към специалната електронна услуга на НАП: "Подаване на документи за подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки" с квалифициран електронен подпис (КЕП).За повече информация, свързана с кандидатстване за подкрепата, можете да се обръщате към Информационния център на НАП на телефон 0700 18 700 и на електронен адрес: infocenter@nra.bg.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега