Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

От SPICE MUSIC FESTIVAL вече обявиха първите артисти за 2024 г.

От SPICE MUSIC FESTIVAL вече обявиха първите артисти за 2024 г.

Организаторите обявиха имената на артисти, потвърдили участието си в шестото издание, което ще се проведе на 2 и 3 август 2024 г.

По време на провелото се през уикенда пето издание на SPICE MUSIC FESTIVAL организаторите обявиха имената на артисти, потвърдили участието си в шестото издание, което ще се проведе на 2 и 3 август 2024 г.

E-Type, 2 Unlimited, Fragma, Gareth Gates, Italo Brothers, Evi Goffin ex-Lasgo и Groove Coverage са първите, потвърдили участие.

E-Type и 2 Unlimited вече са били на сцената на фестивала, а феновете им непоколебимо ги пожелаха отново в специална анкета. Впечатлени от българската публика, артистите не се поколебаха да приемат поканата за повторно участие през 2024.

Една от най-успешните немски денс формации Groove Coverage подготвят незабравима програма за българската публика, от която неизбежна част ще бъдат хитовете, оглавявали чартовете в началото на 2000-та година - “Moonlight Shadow”, “God is a girl”, “Poison”.

Английският певец и актьор Gareth Gates е един от първите участници в телевизионното шоу за таланти Pop Idol и от 2002 година създава редица световноизвестни хитове, някои от които непременно ще чуем в Бургас следващия август.

Немската транс група Fragma, оглавявали класациите в цяла Европа, Щатите и Австралия с хитовете си в края на 90-те и началото на 2000 г., споделиха, че нямат търпение да се срещнат с българската публика на Пристанище Бургас.

Evi Goffin от белгийската електронна група Lasgo обещава да зарадва феновете с най-големите им хитове “Something”, “Surrender” и “Alone”, а купонджиите от Italo Brothers са другата немска денс формация, която ще стегне багажите за Бургас през август 2024. Артистите, популярни в цяла Европа с парчетата “Stamp on the ground”, “My life is a party” и “This is the night life”, изпратиха специален поздрав на българската публика и обещаха незабравимо парти за всички.

Билети за SPICE Music Festival 2024 могат да бъдат закупени онлайн от Ticket Station Bulgaria, както и в магазини На Тъмно. Цената на билета до 31 август 2022 г. е 99 лв.

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД, с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те, и със съдействието на Община Бургас.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега