Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отбор от Германия на мъжкия турнир по хандбал за купа "Тодор Хънков"

Отбор от Германия на мъжкия турнир по хандбал за купа "Тодор Хънков"

Отбор от Германия ще се пусне във второто издание на мъжкия турнир по хандбал за купа "Тодор Хънков", която е в памет на големия спортист и треньор. Състезанието, което се организира от ХК"Черноморец Бургас" и е под егидата на община Бургас, ще се проведе на 2 и 3 септември/сряда и четвъртък/ в спортна зала "Младост". Освен тима на "Пархам", ще участват варненските "Локомотив" и "Спартак", "Добруджа"-Добрич и домакините от "Фрегата". В първа група са "Локомотив" и "Фрегата", а във втора "Спартак", "Добруджа" и "Пархам".

Отбор от Германия ще се пусне във второто издание на мъжкия турнир по хандбал за купа "Тодор Хънков", която е в памет на големия спортист и треньор.  Състезанието, което се организира от ХК"Черноморец Бургас" и е под егидата на община Бургас,  ще се проведе на 2 и 3 септември/сряда и четвъртък/ в спортна зала "Младост". Освен тима на "Пархам",  ще участват варненските "Локомотив" и "Спартак", "Добруджа"-Добрич и домакините от "Фрегата". В първа група са "Локомотив" и "Фрегата", а във втора "Спартак", "Добруджа" и "Пархам".

Турнирът е част от мероприятията за отбелязване на "Бургас - Европейски град на спорта 2015". Началото е от 12:30 на 2 септември, а официалното откриване е в 16:30 часа. Финалният двубой, в който ще се срещнат победителите от двете групи, е на 3 септември от 12:45. Веднага след него от 14:00 часа е награждаването.

Всички отбори ще получат купи, а първите три в крайното класиране и медали. Организаторите са предвидили и индивидуални призове - плакети за най-добър вратар, най-добър защитник, най-полезен състезател, голмайстор и най-добър треньор, както и купа за феърплей на името на "Коста Ганев".

"Това е най-престижният  турнир, който се организира у нас. Участват най-силните български отбори, начело с шампиона "Фрегата", като този път имаме и международно присъствие в лицето на германския отбор.  Очаквам сериозен интерес от любителите на хандбала от Бургас и региона, както и от гостите на града", заяви президентът на ХК "Черноморец Бургас" Руско Хънков.
Входът в спортна зала "Младост" ще е свободен.

                Програма на турнира за купа "Тодор Хънков"

2    септември - 12:30 часа - "Спартак" Варна - "Пархам"
14:00 часа - "Фрегата"- "Локомотив" Варна
15:15 часа - "Добруджа"- "Спартак" Варна
16:30 часа - официално откриване
17:15 часа - "Пархам"- "Добруджа"

3    септември - 11:00 часа - мач за трето-четвърто място
12:45 часа - финал
14:00 часа - награждаване и официално закриване

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега