Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриват пречиствателната станция в Равда

Откриват пречиствателната станция в Равда

Разширението и модернизацията на най-голямата пречиствателна станция по Черноморието вече е факт - Равда ще посрещне сезон 2016-а с по-чисто море. Обектът ще бъде официално открит днес, като лентата ще пререже министърът на околната среда и водите - Ивелина Василева, съобщават от ведомството.

Разширението и модернизацията на най-голямата пречиствателна станция по Черноморието вече е факт - Равда ще посрещне сезон 2016-а с по-чисто море. Обектът ще бъде официално открит днес, като лентата ще пререже министърът на околната среда и водите - Ивелина Василева, съобщават от ведомството. Очаква се в церемонията да вземе участие и премиерът Бойко Борисов.

Новата пречиствателна станция ще събира и пречиства отпадните води на агломерация Несебър – Слънчев бряг – Равда, като в нея ще се заустват и отпадните води на поморийските градовете Ахелой и Каблешково. Мегапроектът е на стойност 96,4 млн. лв. и се финансира по Оперативна програма „Околна среда 2007-2013“.

По проекта вече e изградено дълбоководно заустване с дължина 2436 метра, което отвежда пречистените отпадъчни води навътре в морето. Извършена е реконструкция на довеждащи колектори и изграждане на нови. Построени са четири нови помпени станции, а три са реконструирани.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега