Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Откриха новите спортни площадки в ОУ „Антон Страшимиров“

Откриха новите спортни площадки в ОУ „Антон Страшимиров“

Обновеното дворно пространство включва футболно игрище с изкуствена трева и комбинирана спортна площадка за баскетбол и волейбол.

В ОУ „Антон Страшимиров“ днес бяха официално открити чисто нови спортни площадки.

Преди ремонта старата асфалтова настилка не отговаряше на съвременните изисквания за провеждане на часове по физкултура и спортни занимания. Обновеното дворно пространство включва футболно игрище с изкуствена трева и комбинирана спортна площадка за баскетбол и волейбол. Тя е оборудвана със специализирана гумирана настилка за спорт на открито, баскетболни кошове и волейболна мрежа.


Снимка: Община Бургас

Над 300 ученици от учебното заведение днес изпробваха възможностите на новите игрища, като се включиха в демонстрационни мачове по футбол и баскетбол. Децата направиха и волейболна тренировка с професионалистите от ВК „Дея Спорт“ и ВК „Нефтохимик 2010“.

На спортния празник присъстваха още директорът на училището Дияна Петкова, собственикът на ВК „Дея Спорт“ д-р Александър Маджуров, баскетболните легенди Димо Костов и Зорница Костова и др.

Обновеният физкултурен салон преди година и новите спортни съоръжения ще осигурят качествени и съвременни условия, които ще бъдат използвани от над 900 ученици за провеждане на занимания на открито в часовете по спорт и в свободното си време.

Другата добра новина за ОУ „Антон Страшимиров“ е предстоящият цялостен външен и вътрешен ремонт на сградата на училището, който ще започне съвсем скоро. Той ще включва полагане на всички необходими мерки за енергийна ефективност, ремонт на покрив, подмяна на дограма, нови ВиК, ел. и отоплителни инсталации, нови санитарни възли, изграждане на панорамен външен асансьор и модерен STEM център.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега