Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отлично представяне на бургаски състезател в Националния отворен шампионат на Германия по кайтфойл

Отлично представяне на бургаски състезател в Националния отворен шампионат на Германия по кайтфойл

Въпреки, че до предпоследния ден се движи втори в класирането, малшансът му попречи да се качи на почетната стълбичка.

Състезателят на Яхт клуб „Черноморец Бургас” Кристиян Манев влезе в Топ 4 на силния международен кайтфойл шампионат! Младата олимпийска надежда за пореден път показа, че има потенциал да бъде на най-престижния спортен форум - олимпиадата.

В края на юли в Travemunde, Германия, се проведе Националният отворен шампионат на Германия по кайтфойл. В състезанието взеха участие състезатели също от Швейцария, Монако, Австралия, България и други страни. Това е поредната проверка на състезатели с висок рейтинг в класацията на Световната Асоциация по кайтфойл. Кайтфойлът е нова Олимпийска дисциплина! 

При много сложни метеорологични условия, непостоянен и поривист вятър (достигащ на моменти до 20 м/с), къса и неподредена вълна - състезателят на ЯК „Черноморец Бургас” и Националния отбор на България Кристиян Манев постигна поредното запомнящо се класиране! 

Въпреки, че до предпоследния ден се движи втори в класирането, малшансът му попречи да се качи на почетната стълбичка. В последния ден ветроходна яхта, която не участва в състезанието навлезе в дистанцията, като предизвика пропускане на знака и падане на водещите състезатели, сред които и българският национал. За съжаление Международното жури не уважаи протестите на засегнатите състезатели и нашето момче остана на 4 място с равен брой точки с третия класирал се!

Това е поредната проверка на младата ни надежда за Олимпийска квота в кайтфойла. Подготовката на състезателя на Яхт клуб „Черноморец Бургас” продължава с участието на Open Africa - Middle East Championships 2022 на остров Мавриций след две седмици.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега