Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Отново футболно хулиганство след мача ЦСКА - Рапид Виена

Полицаи и фенове на австрийския тим с наранявания. След мача в ЦСКА последваха уволнения
Отново футболно хулиганство след мача ЦСКА - Рапид Виена

Осемнайсет души, седем от които непълнолетни, са задържани в две столични полицейски управления заради безредиците след футболната среща снощи между отборите на ЦСКА и Рапид Виена.

Осемнайсет души, седем от които непълнолетни, са задържани в две столични полицейски управления заради безредиците след футболната среща снощи между отборите на ЦСКА и Рапид Виена. В резултат на сблъсъците с наранявания са четирима полицейски служители. Полицаите са преминали на преглед във ВМА и болницата на МВР и са освободени за домашно лечение, уточняват от вътрешното министерство.  Пострадали са  австрийски фенове, които били нападнати от  запалянковци на ЦСКА веднага след края на двубоя.  Вследствие на сблъсъците два полицейски автомобила са със счупени стъкла.Един от австрийците е бил ударен в главата с камък, след което е бил откаран във ВМА заедно със свой сънародник с по-леки контузии. При друг сблъсък между привърженици на Рапид и ЦСКА на бул. "Витоша" са пострадали още двама чужденци. Травмите им обаче били по-леки. Като недопустимо квалифицира поведението на феновете на ЦСКА председателят на Комисията за феърплей, ред и сигурност към БФС ген. Васил Василев."Смятам, че полицията в такива случаи трябва да действа напълно безкомпромисно”, каза още генерал Василев, цитиран от агенция "Фокус".

 До сблъсъци се стигна след акто ЦСКА загуби и третия си мач от груповата фаза на Лига Европа, отстъпвайки у дома пред Рапид (Виена) с 0:2. Гостите стигнаха до успеха с голове на Ванегоор оф Хеселинк и Хофман през първата част. След почивката, "червените" скъсаха нервите на близо 10 000 на "Васил Левски" с безидейната си и на моменти отчайваща игра.

Гьоре Йовановски и Емил Костадинов днес са уволнени от ЦСКА. Новината потвърди един от собствениците на отбора Димитър Борисов, пише Топ спорт. от там припомнят, че след последния съдийски сигнал пред камерите на БНТ Борисов обяви, че ще предприеме кардинални мерки.

Спортните издания пишат днес, че Фенове на Лил са атакували привърженици на Левски преди срещата между двата тима от Лига Европа. На един от най-известните площади в града -"Place du Gal de Gaulle", около 50 "сини" запалянковци били изненадващо нападнати от още толкова привърженици на Лил. Левски  загуби нещастно с 0:1 на стадион "Лил Метропол" . Единственият гол вкара Шеджу в 49-ата минута. "Сините" изпуснаха най-чистите си положения чрез Даниел Младенов и Йордан Милиев.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега