Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пациент заплаши бургаски лекар с газов пистолет

Пациент заплаши бургаски лекар с газов пистолет

Криминално проявеният мъж се изнервил от продължително чакане за преглед.

58-годишен криминално проявен бургазлия бе арестуван заради агресия към медици. Мъжът заплашил бургаски лекари с газов пистолет, след като се изнервил от продължително чакане за преглед. След като вдигнал скандал, мъжът напуснал болницата и изхвърлил оръжието. Въпреки всичко обаче агресивният пациент е бил задържан.

Сцената се разиграла в четвъртък след обяд в МБАЛ "Бургасмед". По данни на служителите на болницата, пациентът се държал агресивно, отправял заплахи и закани към един от лекарите в болницата и повдигайки тениската си, показал демонстративно, че притежава пистолет. В последствие мъжът се насочил към един от коридорите в лечебното заведение, където продължил с противоправното си поведение, а след това излязъл извън сградата на болницата.

Установено е, че става дума за 58-годишен криминално проявен бургазлия, който около 18:15 ч. със съдействието на служители от Пето Районно управление - Бургас и сектор „Специализирани полицейски сили“ при ОДМВР - Бургас е задържан в района на УМБАЛ – Бургас. Бургазлията заявил, че отправил заканите и заплахи към лекаря в МБАЛ „Бургасмед“, тъй като чакал дълъг период от време да получи медицинска помощ по повод получени охлузни рани. Констатирано е, че бургазлията укрил газовия пистолет в храсти край подлеза между ж.к. „Славейков“ и ж.к. „Зорница“ на бул. „Стефан Стамболов“, като оръжието е намерено и иззето.

По случая е образувано бързо производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега