Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пацини: Милан загуби много от уволнението на Алегри

Пацини: Милан загуби много от уволнението на Алегри

Нападателят на „росонерите” остана разочарован от напускането на старши-треньора Масимилиано Алегри, който заплати с поста си за лошите резултати на отбора през първата половина на сезона.

Нападателят на„росонерите” остана разочарован от напускането на старши-треньора МасимилианоАлегри, който заплати с поста си за лошите резултати на отбора през първатаполовина на сезона.

Джампаоло Пацинизаяви, че за него ще бъде интересно как новият мениджър Кларънс Сийдорф щеръководи тима, но уволнението на 46-годишния италиански стратег си остава„голяма загуба за целия клуб”. Треньорът трябваше да напусне „Сан Сиро” след шокиращата загуба с 4:3 от Сасуоло. Мач, в който „росонерите” бяха сочени за ясен фаворит от много футболни залози.

Мястото на италианскиястратег ще бъде заето от футболист без опит в треньорската професия. Потози повод, 29-годишният нападател заяви на официалния сайт на клуба:„Сийдорф е голямфутболист и голяма личност. Мога да си спомня изявите му като играч. Той винагисе бореше за топката и бе истински шампион. Спечелил е всички възможни трофеи. Любопитно ми еда го видя как ще се справи като треньор, но аз не мога да забравя Алегри.Неговото уволнение е голяма загуба за целия отбор.”

Относно своетопредставяне през този сезон, Пацини допълни:„Голът срещуСпеция за Купата на Италия ми даде нужната увереност. Аз съм доволен отпредставянето си в този мач.”След което допълни: „Трябва да дадемвсичко от себе си за този клуб. Искам да победим отново в неделя срещу Верона ида сме по-постоянни в представянето си.”

В следващия кръг от Серия А Милан посрещат Верона удома, като повечето залагания за тозимач са на страната на домакините.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега