Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Павлова: Новите цени на винетките влизат в сила от утре, независимо от протестите

Павлова: Новите цени на винетките влизат в сила от утре, независимо от протестите

Тя посочи, че никой не може да забрани на хората да изявяват позицията си, но решението за винетките е взето и увеличението е факт.

Въпреки протестите в редица български градове, новите цени на винетките ще влязат в сила от утре, заяви Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Тя посочи, че никой не може да забрани на хората да изявяват позицията си, но решението за винетките е взето и увеличението е факт.

Деля протестиращите на две групи. Хора, които справедливо и нормално протестират. При всяко едно повишение на цена има несъгласие, така че приемам тяхното мнение и позиция. Има и такива, които са регулярно протестиращи по всякакви теми. Няма значение, всеки има право на протест. Ние не можем и не трябва да ограничаваме всеки, който протестира. Решение е взето. Влиза в сила на 10 декември, на 15 декември се очаква да започне разпространението новите винетни стикери", допълни Лиляна Павлова, цитирана от "Фокус".

Министърът посочи, че винетките не са данък, нямат задължителен характер и е въпрос на избор дали гражданите ще си купят винетка, за да използват пътищата, или не. Освен това, Павлова посочи и че въвеждането на облекчения по отношение на електронната гражданска отговорност ще компенсират увеличението на винетната такса.

Тазгодишните винетки ще важат до януари догодина и от февруари 2016-а ще се движим по републиканските пътища на новите цени. Новите стикери ще бъдат представени официално в АПИ в понеделник.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега