Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пейо Пантелеев открива мега концерта на Галя Ичеренска в Бургас

Пейо Пантелеев открива мега концерта на Галя Ичеренска в Бургас

Обичаният бургаски поет Пейо Пантелеев ще открие юбилейния спектакъл на певицата Галя Ичеренска - "30 години на сцена". Събитието ще се състои в залата на НХК на 18 октомври от 19.30 часа.

Обичаният бургаски поет Пейо Пантелеев ще открие юбилейния спектакъл на певицата Галя Ичеренска - "30 години на сцена". Събитието ще се състои в залата на НХК на 18 октомври от 19.30 часа.

Актьор, режисьор, художник, мим,  откривател на таланти – Пейо Пантелеев няма нужда от представяне. Многобройни са превъплъщенията му. А песните и стиховете, които всички знаем наизуст, остават вечна бургаска класика.

Всъщност  той нарича творбите си „стихотворни песни”. Дори без мелодия, когато се четат, те звучат като песен – така естествено, както плисъка на вълните от морето. За себе си Пейо Пантелеев казва, че „никога няма да остави магарето си в калта”. Мрази „лесното” в професията, приема таланта като даденост, а живота като безценен подарък.

"Галя Ичеренска пее и ще продължава да пее нови песни. Вероятно има хора, които не познават това име, но тепърва ще се говори за нея. Тя има удивителен глас и  е запазила детското  в себе си", казва поетът.

„Пейо  е много музикален човек, който усеща музиката и думите потичат като река. Съобразявам се със забележките му, защото  знам, че е прав. За мен е лесно да работя с него, защото той винаги разбира какво искам”, коментира от своя страна изпълнителката. 

През 80-те години Галя Ичеренска започва професионалната си кариера като вокалист-солист на група „Тоника”., а след това продължава като солов изпълнител. През 2010 г. става първия преподавател по поп и джаз музика в НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров”. По-късно открива вокално студио  Бургас.

 Тя е носител на множество награди както като изпълнител, така и като педагог. През 2011 г. получава първа награда на  конкурса „Бургас и морето” с „В някой друг живот”. Песента е композирана от нея, по текст на Пейо Пантелеев. Миналата година Галя Ичеренска печели награда на престижния конкурс „Златен Кестен” в Петрич. А тази година беше удостоена с приза „Поп изпълнител на годината”. Това стана на първото издание на Годишните награди за мода, стил и шоубизнес, което се състоя в Бургас.

Припомняме Ви, че билетите за юбилейния спектакъл на Галя Ичеренска вече са пуснати в продажба. Може да си закупите на касата на НХК.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега