Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пет селищни парка в община Поморие ще бъдат напълно обновени

Пет селищни парка в община Поморие ще бъдат напълно обновени

Община Поморие получи одобрение на внесеното проектно предложение за обновяване на парковете в пет населени места – с. Лъка, с. Александрово, с. Медово, с. Страцин и с. Порой.

Община Поморие получи одобрение на внесеното проектно предложение за обновяване на парковете в пет населени места – с. Лъка, с. Александрово, с. Медово, с. Страцин и с. Порой.

Благоустрояването на парка в с. Лъка, с площ от 2695.00 м2, включва и изграждане на нова спортна площадка, оборудвана за фитнес на открито и алея за достъп до съществуващата детска площадка и църквата. В парка на с. Александрово, с площ от 3411.00 м2, ще бъде изградена нова детска площадка и кът за отдих – беседка. Площадката ще бъде устроена така, че да осигурява безопасност и достъпност при игра за всички деца, включително и за деца с увреждания. За осветяването й ще се монтират нови осветителни тела. 

Най-големият от парковете е този в с. Медово, с площ от 6566.00 м2. За него е предвидено благоустрояване и изграждане на вход от страна на автобусната спирка. Ще бъде изграден нов детски кът ( на площ от 275 м2), оборудван с различни съоръжения за игра на открито. Върху съществуваща бетонова площадка, в централната част на парка, ще се монтира беседка, оформяща зона за отдих. По протежение на алеята ще се монтират пейки и нови осветителни тела.Сред добре поддържаната растителност в парка на с. Страцин ( с площ от 700.00 м2), свободно ще бъдат разположени детски съоръжения за игра на открито. Нова алея ще свързва входа с детските площадки и ще бъдат монтирани нови пейки. 

За парка в с. Порой, с площ от 3191,55 м2, проектът предвижда благоустрояване на терена с реновиране на пешеходната алея и обособяване на места за отдих, изграждане на нова детска площадка за деца на възраст между 3 и 8 години, ремонт на оградата и монтиране на осветителни тела. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега