Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петимата общински съветници от ГЕРБ-Айтос с пет приоритета за 2011-a

Петимата общински съветници от ГЕРБ-Айтос с пет приоритета за 2011-a

Пет са основните приоритети на общинските съветници от ПП ГЕРБ в Айтос до края на мандата им. Това стана ясно от отчета на петимата представители на партията в местния парламент.

Пет са основните приоритети на общинските съветници от ПП ГЕРБ в Айтос до края на мандата им. Това стана ясно от отчета на петимата представители на партията в местния парламент. Даниел Орлов, Красимир Енчев, Тотко Щерионов, Иван Новков и Николай Колев ще работят за:  

1.     Да заставим кмета с всички законови средства да изпълнява решенията на Общинския съвет на Айтос, защото сме свидетели, че това не винаги се случва.

2.     Да работим активно за изясняване статута на имот Поделение №26200 и безвъзмездното му предоставяне от Министерството на отбраната на Община Айтос.

3.     Да подпомогнем, чрез Областна управа и с помощта на държавните органи, връщането на бившето Логопедическо училище на Църковното настоятелство към храм „Свети Димитър” за създаване на Културно-образователен център за работа с деца в извънкласни форми.

4.     Да продължим  работата си в Общински я съвет по въпроса за обезщетяване на гражданите на град Айтос със земеделски земи.

5.     Да продължим да работим активно със съгражданите ни, като редовно провеждаме приемните си.  

Извън Общинския съвет съветниците на ПП ГЕРБ ще работят активно следващия кмет на Айтос да бъде от ПП ГЕРБ. През изминалата 2010 година съветниците на партията в Общинския съвет участваха в постоянните комисии на институцията и направиха 9 питания към кмета. Все още не са получили отговор на въпроса си относно качеството на извършения ремонт на уличните и тротоарните настилки в града. Призовават кмета да го направи в най-кратки срокове. Голямата част от питанията са породени от сигнали на граждани, получени по време на срещи в приемните на съветниците.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега