Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петър Кънев: България има нужда от рестарт, уверен съм в победата на БСП /Снимки/

Петър Кънев: България има нужда от рестарт, уверен съм в победата на БСП /Снимки/

Предстои ни много сложна, деликатна и интересна кампания, уверен е инж. Кънев

България има нужда от рестарт. Това каза Петър Кънев, водач на листата на БСП за бургаска област при откриване на предизборната кампания на столетницата в морския град. Кънев е убеден, че „червените“ ще спечелят изборите на 4-ти април и няма да позволят на ГЕРБ и Бойко Борисов да запишат четвърти мандат.

„Целта ни е само победа. БСП е единствената партия, която може да измести ГЕРБ от властта. Всякакво разпиляване на гласове е безсмислено и вредно за България. България не може да продължава напред с една политическа сила, която вече 12 години се срасна тотално. Тръгваме за победа. Предстои ни много сложна, деликатна и интересна кампания. Уверен съм, че победата ще бъде наша“, коментира Кънев. 


„Не можем да продължаваме безкрайно със саниране на блокове и строежи на пътища. Приоритети ни трябва да са други. Имаме нужда от реформи. Епидемията и кризата доказа, че здравната ни система не е подготвена. Образователната система не е в състоянието, в което искаме. В момента говорим за изкуствен интелект, а големият проблем е, че няма естествен интелект. Трябва нова визия за развитието на България. Така не можем да продължаваме – 12 години да замитаме всичко. Решението на Конгреса и на ръководството е да не се коалираме с ГЕРБ, но в политиката думата „никога“ не трябва да се използва. С кого ще работим заедно в един бъдещ кабинет ще го решат членовете на партията“.  

„Искам да пожелая на всички опоненти здраве и да водим една интелигентна, лоялна и възпитана кампания. Това е трета кампания, в която участвам и се притеснявам, че отново арогантността, цинизма и агресията ще вземат връх. Дано да греша“, каза още водачът на листата на „червените“. 

Втора в листата на БСП за Бургас е Юлия Йоргова-Форд. Пред аудиторията тя сподели, че без инвестиции в духовната сфера не бихме могли да съхраним българските ценности.


„От 33 години съм член на БСП и съм абсолютно убедена и вярвам в нейните идеали. Виждам бъдещето на моята родина и роден град в развитието на науката, образованието и културата. Съвременните проблеми в различните области трябва да се решават в научните центрове, а не в политическите кръгове. Кадрите във всички области на живота се създават в образованието. За мен е недопустимо в 21 век в България да говорим за липса на базова грамотност. Знаещите и можещите са тези, които ще направят живота на хората по-добър. Без инвестиции в духовната сфера, не бихме могли да съхраним традиционните български ценности, дух и култура“, каза Йоргова-Форд.

Под №3 в листата е Тодор Байчев. Той изрази мнението си, че времето на „джипките и парите по нощните шкафчета“ трябва да спре час по-скоро.


„Ние заставаме с открити лица пред бургазлии и цялата област. Отново искаме кредит на доверие, доверие, което ние оправдахме в Парламента. На 4-ти април всеки един е изправен през избор, който ни дава уникален шанс България да престане да бъде на последно място по доходи и на първо място по смъртност в Европейския съюз. Шанс България да спре да бъде на последно място по качество на здравеопазването и на първо по брой необразовани на глава от населението. На всички нас ни омръзна да гледаме парите на управляващите скрити по нощните шкафчета, да чакаме да мине някой с джипа си и да раздава пари. Ние ще променим това. Бургазлии и хората от цялата област могат да ни използват като оръжие за борба с корупцията“, каза Байчев.  

Сред присъстващите при откриване на предизборната кампания на столетницата в Бургас бяха Стойко Танков, Живко Господинов, Йордан Георгиев, Павел Маринов, Христо Панайотов и други.






Ето и цялата листа с кандидатите, които се включват в битката за новия парламент от Бургас:

Петър Георгиев Кънев инженер-икономист

Юлия Трифонова Йоргова-Форд професор, д-р по социално управление

Тодор Байчев Байчев юрист

Андреана Красимирова Премянова-Янкова юрист, д-р по право

Борислав Стефанов Стефанов юрист

Милена Янева Куртова-Радева учител

Виолета Желязкова Желева счетоводител

Владимир Атанасов Владимиров инженер

Йордан Георгиев Петков магистър по национална сигурност

Румен Христов Николов инженер-еколог

Павел Маринов Маринов юрист

Аспарух Данчев Иванов

Димитър Георгиев Гочев

Станимир Байчев Баев

Петя Тотева Илиева

Атанас Маринов Маринов

Дафинка Димитрова Главанска

Станислав Киров Едрев

Таня Вълчева Иванова

Стоян Георгиев Желязков

Милена Георгиева Костадинова

Кирил Ивов Узунов

Станислава Кирилова Райнова

Радослава Русева Кичукова

Паруш Желев Парушев

Стоян Георгиев Стоянов

Димитър Павлов Камбуров

Павел Златков Стоянов

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега