Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Петър Кънев с поредица от срещи в Бургаско

Петър Кънев с поредица от срещи в Бургаско

Народният представител от ПГ на Коалиция „БСП лява България“ Петър Кънев се срещна днес с ръководството на Бургаска търговско-промишлена палата по покана на нейния председател Цанко Иванов. Обсъдени бяха проблемите на туризма и въпроси, свързани с бизнес климата в региона.

Народниятпредставител от ПГ на Коалиция „БСП лява България“ Петър Кънев се срещна днес сръководството на Бургаска търговско-промишлена палата по покана на нейнияпредседател Цанко Иванов. Обсъдени бяха проблемите на туризма и въпроси,свързани с бизнес климата в региона.     

В рамките на двудневното си посещение вБургаска област, ПетърКънев проведе редица срещи с граждани. По покана на жители на община Средец,  депутатът посети църквата „Света Богородица“,построена наскоро. Народният представител се ангажира с финансово подпомаганена окончателното завършване на храма.      

Научил затежкото състояние на бившия полицай Стоян Стоянов, който е диабетик спрогресивно ослепяване, Петър Кънев пожела да го посети лично. Оказало се е, чеСтоян Стоянов  не може да бъде лекуван вБългария и е нужно да бъде опериран в Белгия. Вече са направени нужнитеконсултации, но разходите по транспорта и извършването на интервенцията санепосилни за семейството на Стоянов, чиято съпруга също е тежко болна. За даможе бившият полицай да възвърне зрението си, жители на община Средец саорганизирали благотворителна кампания за набиране на средства. В кампанията севключи и Петър Кънев, който дари средства за лечението му.

По-късно днесПетър Кънев посети село Радойново, община Средец, където разговаря с възрастнихора от пенсионерския клуб и обсъди с тях наболели проблеми. Като жест насъпричастност и в знак на добра воля да помага на селото, народниятпредставител погаси задължения на жители на Радойново в местния магазин. Тойобеща да помогне за благоустрояването на пенсионерския клуб, както и заразрешаването на други важни за хората проблеми.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега