Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пияни младежи вилняха голи на плажа в Иракли

Пияни младежи вилняха голи на плажа в Иракли

Пияни младежи се разсъблякоха чисто голи и вилняха на охраняем плаж “река Вая” в местността Иракли. В инцидента вчера участваха десетина души, сред които и жени. Служители на фирмата наемател "Емона 2000" се опитваха в продължение на цял ден да укротят пияните младежи и ги молеха да се приберат в палатките си, за да не стресират туристите.

Пияни младежи се разсъблякоха чисто голи и вилняха на охраняем плаж “река Вая” в местността Иракли.  В инцидента вчера участваха десетина души, сред които и жени. Служители на фирмата наемател "Емона 2000" се опитваха в продължение на цял ден да укротят пияните младежи и ги молеха да се приберат в палатките си, за да не стресират туристите.

Те обаче станаха още по-агресивни. За да се предотвратят още по-сериозни ексцесии се наложи намесата на полиция. Странната компания почива от няколко дни на така нареченото “диво къмпингуване”, което е забранено от Закона. Палатките им са разположени в чужди частни имоти южно от река Вая, където плажната ивица е неохраняема.

"Въпросните младежи неизвестно защо напуснаха своя лагер и от рано сутринта обсадиха подстъпа към охраняемия плаж, заредени с бутилки алкохол. Докато се наливаха с алкохол тези хора започнаха да се държат грубо и вулгарно. Притесняваха преминаващите туристи, които почиват на морски плаж „река Вая”. Обиждаха ги. След обяд положението излезе от контрол, защото започнаха да крещят и да пеят пиянски песни, точно когато е времето за следобедна почивка", посочват в съобщение до медиите т фирмата наемател на плажа .

Потърсено е и съдействие от страна на полицията. Служителите на МВР предупредили пиянската компания да престане да вдига шум и да се държи прилично. Докато полицаите са извършвали проверката двама от мъжете са разбили антената на мобилната полицейска станция, монтирана върху патрулката. Откраднали са втора антена на служебния автомобил.

"Веднага след като полицаите си тръгнаха, десетината пияни къмпингуващи се съблякоха чисто голи и се преместиха на охраняемия плаж, където продължиха да тормозят туристите. Голите мъже и жени се държаха предизвикателно и умишлено скандализираха останалите плажуващи, като подскачаха неприлично по адамово облекло и крещяха нецензурни думи. Много от семействата с малки деца напуснаха ивицата, заради скандалното поведение на пияните нудисти. На място отново пристигна полицейски патрул, който арестува двама от групата, уличени в кражбата на антената и разбиването на втория предавател. Младежите видимо бяха пияни, а вероятно и дрогирани. Те практикуват диво къмпингуване в гората, палят огньове и създават реална опасност от пожар в защитената местност. Подозирам, че хулиганските прояви на групата не са случайни, а са поредните провокации срещу спокойствието и реда", заяви управителят на туристическа база Иракли, Вихрен Кюркчиев. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега