Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Пловдивчанка тараши наивни бургазлии, чрез обяви в "Ало, Бургас"

Пловдивчанка тараши наивни бургазлии, чрез обяви в "Ало, Бургас"

Пловдивчанка мами и краде наивни бургазлии, чрез обявите на вестник "Ало", съобщават от полицията.

Пловдивчанка мами и краде наивни бургазлии, чрез обявите на вестник "Ало", съобщават от полицията. В резултат на полицейските действия, предприети от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас по отношение на три кражби, осъществени по сходен механизъм от жена на средна възраст в период от няколко години, е установена и задържана извършителката на деянията. Tова е 52-годишната Д.П. от Пловдив, без постоянен адрес. Установено е до момента, че Д.П. е извършила следните престъпления:

- след обява във в-к «Ало, Бургас», публикувана на 06.07.2008 год., П.Д. постъпила на работа, като болногледачка на 59-годишен инвалидизиран бургазлия. На 13.07.2008 год., след напускането й, бургазлията установил, че му е извършена кражба на сумата от 350 лв. и мобилен телефон;

- след обява във в-к «Ало, Бургас» за отдаване на стая под наем в к-с «Зорница», публикувана през м. септември миналата година, П.Д. се явила като наемателка и се уговорила с 68-годишния собственик. На 02.09.м.г. бургазлията заедно с жена при прибирането си в дома / около 22.30 ч./ установил, че вратата на хола е взломена и е извършена кражба на сумата от 20 лв., 92 щ.д., 27 златни монети, 300 сребърни монети, множество златни и сребърни накити, комплект колие, гривна и обици със скъпоценни камъни, мобилен телефон, пътни чанти, обувки и дрехи и други вещи /всичко на обща стойност 20 316 лв./;

- след обява във в-к «Ало, Бургас» за отдаване на стая под наем в к-с «Лазур», публикувана през м. октомври миналата година, П.Д. се явила като наемателка и се уговорила с 24-годишната собственичка. На 24.10.м.г. бургазлийката установила, че след престоя на П.Д. за няколко часа в жилището, й извършена кражба на сумата 150 лв.,  мобилен телефон, цифров фотоаппарат, златен и шест сребърни пръстена.

П.Д. след извършване на първото престъпление през 2008 год. е обявена за общодържавно издирване, като в началото на м. март 2012 год. е задържана във Варна с постоянна мярка «задържане под стража». За времето от 26.03.т.г. до 30.03.т.г. пловдивчанката е конвоирана до бургаския арест. Проведени са множество действия по разследването - разпити, разпознавания и други, при които е документирана престъпната дейност на Д.П. и същата е привлечена в качеството на обвиняем. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление «Полиция» - Бургас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега