Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицаи беседваха с ученици в Поморие за пътната безопасност

Полицаи беседваха с ученици в Поморие за пътната безопасност

Жив интерес малките гости проявиха към снетите им пръстови отпечатъци от експертите на РУ-Поморие и положени върху раздадените им информационни брошури по "Пътна безопасност".

Във връзка с предстоящия първи учебен ден и стартиралата акция “Децата тръгват на училище! Да ги пазим на пътя!” 40 ученици, посещаващи читалище "Атанас Манчев" в Каблешково общ.Поморие гостуваха на служителите от РУ-Поморие.

Малчуганите пресичаха в реални условия пешеходни пътеки, изпробваха полицейско оборудване, качиха се в полицейски автомобили и мотоциклети. Изнесена им бе беседа на тема "Пътна безопасност" от инспектор "Пътен контрол" Георги Димитров, като децата получиха ценни съвети за това как да се предвижват безопасно в градска среда пеша и по време на управление на велосипед и превозване в автомобил,какви действия трябва да се предприемат, ако са участници в ПТП и как да подават коректно сигнал на спешен телефон 112.

Снимка: ОДМВР Бургас

Жив интерес малките гости проявиха към снетите им пръстови отпечатъци от експертите на РУ-Поморие и положени върху раздадените им информационни брошури по "Пътна безопасност".

На децата е обърнато особено внимание от инспектор "Детска педагогическа стая” Анелия Гочева за вредите, които се нанасят от употребата на алкохол и наркотични вещества.Всички деца бяха единодушни в желанието си да не правят пакости, за да не попадат в показаните им помещения за задържане на лица. 

Снимка: ОДМВР Бургас

Обещаха и да бъдат спирачка на родителите си, сядащи зад волана, за да не се стигне до тежки пътни инциденти, следи от които могат да се видят в двора на РУ Поморие, където се намират част от автомобилите - участници в катастрофи.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега