Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Полицаи спасиха живота на 40-годишен бургазлия, колабирал докато подава жалба

Полицаи спасиха живота на 40-годишен бургазлия, колабирал докато подава жалба

Първа долекарска помощ му оказали четирима служители на реда, а именно инспектор Мартин Тодоров, мл.експерт Тодор Найденов, разследващ полицай Динко Чалъков и мл.инспектор Никола Костадинов от сектор “Пътна полиция”, които запазили самообладание и адекватно реагирали в създалата се ситуация.

40-годишен бургазлия е спасен от служители на реда, след като му прилошало в сградата на Четвърто РУ Бургас в к-с “Меден рудник”. Мъжът искал да подаде жалба, но внезапно колабирал във фоайето на районното управление, гълтайки си езика. Инцидентът е станал в понеделник. 

Първа  долекарска помощ му оказали четирима служители на реда, а именно инспектор Мартин Тодоров, мл.експерт Тодор Найденов, разследващ полицай Динко Чалъков и мл.инспектор Никола Костадинов от сектор “Пътна полиция”, които запазили самообладание и адекватно реагирали в създалата се ситуация. 

Дошлият на място екип от “Спешна помощ” констатирал, че бургазлията вече е в добро здравословно състояние, като навременната намеса на полицейските служители, се оказала ключова за запазване на живота му. Въпреки това го откарали до болница за преглед и установяване на причините за колабса.

Ръководството на ОДМВР Бургас изказва благодарности към служители на реда от Четвърто РУ Бургас, които за пореден път са демонстрирали професионализма и екипната работа, довели до спасяването на един човешки живот!
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега