Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Добра новина: Събрани са парите за чернодробната трансплантация на 19-годишната Анита

Добра новина: Събрани са парите за чернодробната трансплантация на 19-годишната Анита

Още днес тя ще бъде транспортирана до турска клиника.

Парите, необходими за чернодробната трансплантация на 19-годишното момиче от Асеновград, са събрани. Това потвърди за bTV нейният баща - Живко Чобанов. 

Още днес Анита Чобанова ще бъде транспортирана до турска клиника за извършване на трансплантацията. Предстои да се направят изследвания дали двамата родители са съвместими, за да може един от тях да ѝ стане донор. 

19-годишната Анита страда от рядко генетично заболяване - Синдром на Уилсън. Първите прояви на болестта започват преди 6 години с повишени стойности на чернодробни изследвания. Сега тя спешно се нуждае от чернодробна трансплантация, а надежда за нея дава клиника в Турция.  

Според лекари трансплантацията трябва да се направи до 10 дни, а сумата за извършването - 180 000 лв., се оказа непосилна за семейството на момичето. 

Родителите на Анита са разделени, а майка ѝ работи в чужбина. Тя живее с баба си и заедно с нея отглежда малкото си братче. 

"Надявам се колкото бързо дойде това заболяване, толко бързо и да си отиде. С толкова подкрепа всичко е възможно. Баба ми е всичко за мен. Тя е тази, която ме е отгледала, а сега аз ѝ помагам да отгледаме и братчето ми. Доста хора са до мен и ме подкрепят, което значи много за мен", каза Анита. 

Заради огромната подкрепа, която получава от близки, приятели и непознати хора Анита се надява да излезе победител от тази битка.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега